top of page
Wie zijn wij 


Het team

Restaurantmanager Vincent Witmus is gastheer van het Jagertje. Hij  zal u een passend wijn advies en dito service verlenen samen met Luuk Verheggen, barkeeper, assistent van Vincent en in de keuken weet hij ook zijn weg. Vidushan Balasubramaniam, duizendpoot en keuken assistent die alle afdelingen verbindt. In de keuken Chef-kok/bedrijfsleider Jeroen Schouten. Passie en liefde voor het vak zie je terug in het 6 gangen menu en wijn arrangement van restaurant Jagertje.

Jagertje

De oudste horecagelegenheid in `t Haagse. In ons karakteristieke pand in de Jagerstraat kunt u sfeervol van uw avond uit genieten. Restaurant Jagertje bevindt zich in een prachtig monumentaal 17e-eeuws pand met vele authentieke details. Het is smaakvol en modern ingericht, maar u proeft nog steeds de sfeer van de aloude herberg. 

Dichtbij de Koninklijke Schouwburg kunnen wij u voorafgaand aan de voorstelling een passend menu serveren.

De veelzijdigheid van restaurant Jagertje kunt u vinden in de diverse arrangementen die wij met zorg voor u hebben samengesteld.

 

Filosofie 

Wij werken uitsluiten met seizoensgebonden producten. Minder belastend voor het milieu, hoge mate van versheid, meer voedingstoffen, vollere smaak, gevarieerd, gezond en duurzaam. Onze leveranciers zijn hier mede op geselecteerd.

IMG_2511.JPG
bottom of page