Wie zijn wij 


Het team

Het gezicht van het Jagertje is Duco Karssen. Als gastheer, wijnkenner en met passie voor horeca, is Duco ook zeer bedreven in de keuken door zijn achtergrond als kok. Hij kan het gevoel en kwaliteit van de keuken hierdoor moeiteloos vertalen aan tafel naar onze gasten.

In samenwerking met Chef Jeroen Schouten komen wij tot culinaire creaties die de avond aangevuld met live Jazz onvergetelijk maken.

Jeroen heeft als chef vele facetten van de horeca doorlopen en is nu weer terug in de sfeer waar hij zich thuis voelt.  Ervaring en passie zijn de juiste ingrediënten die Duco en Jeroen gebruiken om uw avond compleet te maken.
 

't Jagertje

't Jagertje wil de Jazz terugbrengen in de binnenstad van Den Haag. De weekend dagen zullen

gevuld zijn met diverse stijlen Jazz op ons podium. U kunt genieten van Live Jazz muziek met een diner of in de ruimte aan de bar met een hapje en een drankje.

Ons karakteristieke pand in de Jagerstraat kunt u ook gebruiken als in- en uitval van de Koninklijke

Schouwburg met passend menu of om na te genieten met een wijntje en 'n bite.

De veelzijdigheid van 't  Jagertje kunt u vinden in de diverse arrangementen die wij met zorg voor u hebben samengesteld.

Filosofie 

't Jagertje hecht veel waarde aan het product waarmee gewerkt wordt en gebruikt daarom uitsluitend seizoensgebonden producten. Dit doen wij om de populaties in stand te houden en de versheid te kunnen garanderen Tevens zijn de seizoensgebonden producten voller van smaak en hoeft er minder uit het buitenland gehaald te worden, wat helpt de CO2 uitstoot te verminderen, Zo houden wij de variatie het hele jaar door in de producten die worden geserveerd. In het kader van milieubewust werken gebruiken wij alleen menu's om zo de voedselverspilling nihil te houden. 

IMG_2611_edited.jpg